Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J31a25n 11Š94i72k

19. 4. 2022 10:04

Jsem si vědom všech ekonomických dopadů, ostatně jsou už teď. Znehodnotily se mi úspory, prodražily stavební práce, narostly náklady na cesty, místo plynu topím dřevem, nepojedu na dovolenou, za chleba budu platit víc, atd.. No a co? Okamžitě bych zastavil plyn z Evropské strany. Mě nepohodlí a omezení nevadí. Řada dopadů je stejně umělá a dříve nebo později přijde růst a zlepšení, jen nebude nic jako dříve. Jak jinak byste si představoval tu situaci řešit, pane? Na hranice postavíme barikády a uprchlíky sem nepustíme? Budeme se dívat na zprávy a mávat rukama, ať si ty vyřeší Ukrajina a Rusko sami, že se nás to netýká? Mám pro vás zprávu, kterou asi nevíte. Již několik let žijeme v globálně propojeném světě. Zamává-li motýl na druhé straně planety křídly, dotkne se nás to tak či tak. Pokud nepřispějeme k řešení problémů tohoto světa menším či větším dílem budeme sežráni a o své virtuální pašalíky přijdeme tak či tak. Hezký den

14 4
možnosti
Foto

Ano, ale s rozumem, pan Šiku. (Černobílé vidění problémů). Ne s propagandou typu výplodů předsedkyně sněmovny M.P. P.A. Za objektivitu autora karma. R^

9 11
možnosti
JK

Jestli to dobře chápu, tak protože se na Donbase ostřelovalo z obou stran a navíc prokazatelně nejvíc lidí hlásících se k nacizmu jsou Rusové, pak měla bez zaváhání Ukrajina napadnou Rusko a kompletně ho denacifikovat.

Chyba je jen v tom, že na Ukrajině nebyl u vlády šílený diktátor, ale statečný zástupce lidu. "Jaká nehoráznost, za to je nutné Ukrajinu potrestat", křičí z bunkru Putin.

Máme tu ukázku charakteru, který je ochoten odepsat a nechat povraždit celý národ, jen pro dočasný pocit bezpečí. Kolaborace ještě žádný národ nezachránila, jen pokřivila jeho páteř, nechala vyvalit všechnu špínu a špinavce. Národ se z této rány vzpamatovává těžce, spousta špinavců, co se neštítí ničeho, se pomocí lží klidně vyškrábe i na Hrad. Však víte.

Ukrajinci právě pokládají základy nezlomného národa a proto Putin nemůže vyhrát, nezlomný národ nelze porazit, občas, jen na čas, pomocí kolaborantů zotročit. Dočasné zotročování se diktátorskému Rusku vymyká z rukou a nakonec se osvobodí od diktátora i Rusko. Proto je diktátor šílený a vede nesmyslnou válku, je paranoidní a bojí se jen o sebe a svoji moc, moc je pro něj vše.

24 3
možnosti
LP

Já myslím, že to nechápete dobře.;-)

4 3
možnosti
Foto

Říkal jsem si, vezmu si Hazmat oblek, plynovou masku a mrknu do diskuse, co si myslí experti. A nemýlil jsem se...

To víte, píšete pravdu – černobílost je rakovina soudobé společnosti – a to se v takovémto prostoru neodpouští.

Pravda je pouze to, co určují čestní politici a nezaujatá masmédia – však teď máme za sebou krásnou dvouletou zkušenost! Ostatní jsou zkrátka dezinformátoři, případně kremelští trollové atd. Aby se lidi poučili už v horizontu několika málo let, to po nich přece nemůžete chtít.

Člověk může na jednu stranu putinovce odsuzovat, ale na stranu druhou vidět souvislosti a dělat si trochu globálnější obrázek... pokud tedy chce či je toho schopen.

No, jste dalším kandidátem cenzury. :)

13 3
možnosti
PD

Putin povýšil brigádu z Buči na gardovou za statečnost...spokojenost?

10 1
možnosti
PD

samozřejmě, že český voják bojující na straně separatistů je relevantní zdroj. pane bože

5 0
možnosti
RP

Tak on tam žije, vidí to na vlastní oči..

0 0
možnosti

Autorovi nějak nedochází, že i východní Ukrajina je pořád Ukrajina a jestli tam někdo vyvolal nepokoje, byli to právě Rusové. A použili k tomu osvědčený Hitlerův recept před záčátkem druhé světové války, když tehdejšímu Československu sebral Sudety pod záminkou, že je tam ubližováno etnickým Němcům.

16 0
možnosti
PD

mě už tahle geblsovština leze krkem. paradoxem ovšem je, že pro Rusko jsou Rusové na Ukrajině občané druhé kategorie a stejně tak dopadnou, jako sudečtí němci

5 0
možnosti
PK

No, tyto info jsou k dispo jen mimo media této země....

5 3
možnosti
JK

Naučte se používat Google a neplacejte. Autor spojil obecně známá fakta s prokremelskou propagandou.

7 2
možnosti
KT

Další univerzální bojovník proti fašismu, ať už covidovému, nebo ukrajinskému.

Naštěstí pan autor nezapomněl zmínit Azov.

Co by si rušští nácci bez Azova počali...

16 4
možnosti
JG

..a nebo taky JENOM bojovník proti válce jako takové a zvěrstvům, která páchají obě strany.

5 8
možnosti
Foto

Možná je to jen nedopatření, ale neuvedl jste, kdy ukrajinská armáda překročila ruské hranice a vyvolala ozbrojený konflikt.

30 0
možnosti
LP

A on autor v textu naznačuje, že ukrajinská armáda překročila ruské hranice a vyvolala ozbrojený konflikt ? Nebo proč by jako měl uvádět něco, co se nikdy nestalo ?;-)

3 5
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4459x
Skeptik a popularizátor vědy. Publikoval jsem články pro tištěná i internetová média jako vtm.cz, Respekt, 100+1, Svět na dlani a další..