Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Roman

9. 12. 2007 17:05
Jesus Camp

Jinak oficiální trailer k tomu filmu je zde:

http://www.youtube.com/watch?v=y_EKHK1C2IE

Možná vám to dá představu, o čem ten film je a proč jsem o něm vlastně psal....

0 0
možnosti

Joška

9. 12. 2007 17:02
Neschopnost jiného myšlení

Vážení ,pan Busch si vždycky najde nepřítele.Je to vždycky ten,který nesdílí jeho přesvědčení.Ani jeden z ortodoxních věřících není ochoten naslouchat jinému názoru .natož ho respektovat.Rv.Bohužel.Miluj bližního svého a kde můžeš kopni ho.To je ta jejich víra.Bohužel.

0 0
možnosti

loko

9. 12. 2007 16:08
Republikánské vymývání mozků

Stačí se podívat na ukázky z filmu na Google video nebo Youtube, třeba jak malé děti zfanatizovaně žehnají podobizně George Bushe vyřezané v životní velikosti z kartónu, a je celkem jasné kdo za tím vším stojí a jaké jsou jeho záměry...

http://video.google.com/videoplay?docid=-2006301397662775045

0 0
možnosti

David

9. 12. 2007 16:15
Re: Republikánské vymývání mozků

Ja jsem zrejme malo informovany, mohl byste mi sdelit kdo za tim vsim stoji a jake jsou jeho zamery? Omlouvam se, ze nedosahuji vasich kvalit a ze to nevim jenom po precteni vaseho prispevku.

0 0
možnosti

Martin

9. 12. 2007 15:30
???

Moc nerozumím proč zrovna autor mluví o fanatismu. Satan, zlé síly nebo zlý duch.

Nebo zlo, je jedno jak to nazveme. Taky zastávám názor že svět podléhá zlu a že mladí taky musí čelit nátlaku tohoto zla.  A jen proto že si to někdo myslí je hned nazván fanatikem ? Proč?

podívejte se někdy do obličeje narkomana . propadlé oču, úzké rty, trpící člověk který propadl zlu. POzor:

to neznamená že je zlý, je  že podléhá zlu ---- a je třeba mu pomoct.

Křestanské organizace pomáhají i těmto mladým v

0 0
možnosti

Martin

9. 12. 2007 15:31
Re: ???

pomáhají těmto mladým všude na světě. Protože jsou si vědomy toho že zlu je třeba čelit. Taky si to myslím a své křestanské víry se nechci vzdávat.

Možná  jsem tedy ve vašich očích taky fanatik - škoda,   vaše útočné psaní na křestany mě mrzí ale nechci jej oplácet stejně.  Je mi  to líto :-/

0 0
možnosti

Jájin

9. 12. 2007 15:04
Domnívám se

že muslimové velmi těší, jak se ti Evropané, zatížení křesťanstvím hádají, vysmívají nadávají, málem se pozabíjejí. To je přesně to, co nutně potřebují, oslabeného, nejednotného sraba. Bohužel většina se na věc dívá ze svého žabomyšího hlediska v rámci max. deseti let. To je téma mimočasové a mimomateriální. A to pochopí menšina vnímavých lidí. Bohužel. Každý riskuje za sebe a vychová potomky k obrazu svému.

0 0
možnosti

orca1

9. 12. 2007 14:39
jen pro upřesnění

Jen na okraj jsou zde často zaměňovány dva pojmy a to Křesťanství a Křesťanstvo. Rozdíl je propastný.

Křestťanství - učení založené na evangeliích - 100% mírumilovné.

Křesťanstvo - množství skupin které založili svoji víru na evangeliích více či méně přesně.

Kdysi na otázku jak poznat pravé náboženství odvětil Ježíš : Poznáte je podle jejich skutků - dobrý strom nese dobré ovoce .

Je na každém aby si svobodně udělal průzkum - a buďme rádi že máme společnost kde to jde celkem svobodně... V

0 0
možnosti

čtenář

9. 12. 2007 14:14
Ideologie jsou si podobné a nebezpečné

Náboženský fanatismus, fašismus i fanatický komunismus jsou reálná nebezpečí především pro nezkušenou i experimentující mládež.

0 0
možnosti

Guru

9. 12. 2007 13:50
False Flag Operation

Chlaďme emoce, pravděpodobně se jedná pouze o "False Flag Operation".

Celé to zavání Chazarskými podvratnými způsoby "práce". Chazaři si dodnes tlučou do hlav, že veškerý majeték na Zemi bude jejich a všichni "ne vyvolení" budou jejich otroky. Tento film nejspíš sami financovali / zorganizovali / protlačili, aby falešně svedli zlobu na své protivníky (které občas vydávají naoko za své přátelé).

0 0
možnosti

Roman

9. 12. 2007 14:11
Re: False Flag Operation

Na netu je stránka http://www.jesuscampers.com kde najdete komentáře lidí, o kterých ten film byl. Doporučuju.

0 0
možnosti

Carlik

9. 12. 2007 13:14
Utocit na krestanstvi je tak jednoduche

S autorem clanku se shoduji v jednom a sice: "Zadny fanatismus neni dobry"; a to co ukazuje zmineny dokument je proste spatne. Nemuzu ale souhlasit s mnoha prispevateli. Utocit na krestanstvi je snadne, protoze kazdy spoleha na ono "Uhodi li te do tvare pak nastav druhou tvar". Co kdyz jsme jiz ale druhou tvar nastavili? Neustale utoky na cirkev mne, jako jeji soucast, urazi. Kazdy vidi jen to negativni: fanatiky, perverzni kneze... Nikdo nevidi charitativni cinnost, praci s mladezi, pomoc nemocnym a postizenym. Taky bych rad poopravil jednoho idiota na tomto foru, ktery si mysli, ze cirkem je financovana z nasich dani. Jedna se jen o nepatrnou cast a v porovnani s tim kolik penez z rozpoctu se rocne ztrati mi tento argument pripada vice nez ubohy. Cirkev (jakakoliv) a nabozenstvi maji a budou mit pevne misto ve svete. Nikdo neni nucen se s jejim ucenim ztotoznovat. Uplne stejne by ale nemelo byt pripustne nechat cirkev beztrestne urazet. Nikdo na svete neni totiz bezmezne trpelivy.

0 0
možnosti

Roman

9. 12. 2007 13:28
Re: Utocit na krestanstvi je tak jednoduche

A co byste navrhoval? Upalovat za proticírkevní řeči? To už tady jednou bylo. Je jenom dobře, že máme demokracii a máme právo, neříkám že urážet, ale zpochybňovat jakékoli učení, dogma, či víru...

0 0
možnosti

Roman

9. 12. 2007 12:01
Jesus Camp

Ještě bych dodal, že pár měsíců po uvedení toho dokumentu Becky Fischerová po negativních ohlasech zavřela svůj dětský tábor. Ale předpokládám, že se jen tak nepropadla do země a pokračuje ve své činnosti dál.

0 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4459x
Skeptik a popularizátor vědy. Publikoval jsem články pro tištěná i internetová média jako vtm.cz, Respekt, 100+1, Svět na dlani a další..