Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zbynek

8. 12. 2007 21:46
Nic proti tomu kam vede feminismus

To ještě není nic proti tomu kam vede feminismus, ale tím vy se holt nezabýváte... Třebaže dopad na děti (pokud vůbec jsou) je úděsný!

0 0
možnosti
JT

Jirka1938

8. 12. 2007 18:28
Ono je to stejne

se vsemi nabozenstvimi a kulty, dala by se do toho zahrnout i fanaticka politicka hnuti jako fasismus a komunismus. Stadovy jev ohlupovani lidi, bohuzel, clovek je k tomu geneticky nachylny.

0 0
možnosti

rohacek

8. 12. 2007 17:50
papeženci

Bohužel sám papež se svojim prohlášením, že pro boj proti ateismu je jen JEDNO náboženství a to křesťanství.

Ryba smrdí od hlavy.

0 0
možnosti

Kirk

8. 12. 2007 13:21
Poznámky

1) Becky Fischer není členkou církve "evangelické", ale spíše církve "evangelikální", to si tam, prosím, opravte, je to poměrně podstatný rozdíl.

2) Je přirozené, aby rodiče dětem předávali to, čemu věří, a svěřovali je učitelům, kteří vyznávají stejné hodnoty. Tak to bylo vždy a jedinou alternativou může být státní školství, kde se dětem proti vůli rodičů cpou věci, s kterými rodiče nesouhlasí. O to se snažili třeba komunisté. První metoda vychovává ovce pro ideologii, kterou zastávají rodiče, druhé pro ideologii, kterou zastává stát. Osobně volím to první, možná se tím vychová více sebevražedných teroristů, ale myslím, že rodič by měl mít ve výchově nepoměrně důležitější roli než stát.

0 0
možnosti

Hucul

8. 12. 2007 13:48
Re: Poznámky

Stat preci muze poskytovat vzdelani ve vsech oblastech, staci jen, kdyz vyuka nabozenstvi pokryje vsechna znama patricnym podilem vedomosti. Osvicene dite pak ma moznost volby mezi jednim z nabozenstvi, o kterych se ucilo, ci atheismem. Rodice jiste budou tento proces ovlivnovat svym vyznanim, ale durazne bych jim zakazala odvadet sveho Pepicka ze skoly, kdyz se probira evoluce nebo sexualni vychova, ci snad jine nabozenstvi nez to jejich. Proste je to soucast vzdelani a TECKA. Pokud chteji diteti vtisknout extra traumata z jeho sexuality, at to delaji navzdory vzdelavacimu systemu statu, nikoli s jeho podporou ci tichym prachazenim!

0 0
možnosti

petrs51

8. 12. 2007 12:55
Silně to připomíná

fanatismus globálního oteplení včetně vymývání motků. Brzo se bude za nesouhlas zavírat už to dokonce navrhují.

0 0
možnosti

gilhad

8. 12. 2007 12:44
Uzasna fotka

Skoda jen, ze doma nemam autoruv pevny disk:

[img src="file:///C:/Documents%20and%20Settings/Roman/Plocha/Jesus_Camp_Child.jpg" ...]

0 0
možnosti

Hucul

8. 12. 2007 12:17
Kdyz to dela krestan, je to donebevolajici...

... ale ze se tohle deje nekolikrat denne ve velkem mnozstvi mesit po cele Evrope, to nas nema desit? Kdyz se desime nad krestanskym fanatismem, je to v poradku, kdyz neco rekneme proti tomu islamskemu, SUP a jsou z nas rasisti! Clovek aby se bal rici, co si mysli. Ziji nedaleko Frankfurtu, kde se nedavno dva zfanatizovani poturcenci pokusili o teroristicky utok. Kdo je na to zblbnul? Imam v mistni motlitebne. A ten imam si tam dal imamuje, protoze preci policie nema co kecat do jejich multikulturnich potreb!!! Kde to zijeme?

0 0
možnosti

Pepan A2

8. 12. 2007 12:17
Měl byste to trochu zobecnit.

Mělo by se říci NE jakémukoliv fanatismu. Ten je totiž nebezpečný kdykoliv a kdekoliv.

0 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4459x
Skeptik a popularizátor vědy. Publikoval jsem články pro tištěná i internetová média jako vtm.cz, Respekt, 100+1, Svět na dlani a další..